Wereldberoemd

Ons kalfsvlees, uit Hollandse weiden, is wereldberoemd om de uitstekende kwaliteit. Hollands kalfsvlees combineert een fijne smaak met een laag vetpercentage. Kenmerkend is het kleine vetrandje waardoor het vlees lekker sappig blijft tijdens het bakken. Het is dus raadzaam om dit vetrandje pas af te snijden ná het bakken. Dan kunt u echt genieten van een lekker mals en sappig stukje kalfsvlees. Bijvoorbeeld geserveerd met goudgeel gebakken aardappelschijfjes.

Hieronder een overzicht:

  • kalfsoesters
  • kalfsschnitzels
  • kalfshaas
  • kalfslapjes
  • kalfsfricandeau
  • kalfsribeye
  • kalfs entrecote
  • kalfsriblappen
  • kalfssukade
  • kalfsschenkel (ossobuco)
  • kalfspoulet
  • kalfs zwezerik

Arjen van der Slikke, Keurslager

Jan van Goyenstraat 24
2102CB Heemstede
0235289000

Openingstijden

maandag 12:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten